Gambar Palsu Neelofa Terselak Pangkal Peha Tersebar !

on 10 September 2012

Gambar Palsu Neelofa Terselak Pangkal Peha Tersebar ! | MasyaAllah !!! Siapa punya kerja lagi nie, tak bermoral langsung. Ilmu yang dimiliki telah disalahgunakan untuk tujuan yang tidak baik dan mengaibkan orang lain. Sepatutnya perkara macam begini boleh dielakkan.

Gambar Palsu Neelofa Terselak Pangkal Peha Tersebar !

Tak kesiankah dengan Neelofa tu sampai macam tu sekali korang nak edit gambar beliau. Walaupun Neelofa tu seksi namuntaklah sampai terselak pangkal peha ketahap maca tu sekali.

Sebagai artis popular yang seksi beliau telah menjadi mangsa photoshop peminat fanatik beliau yang terlampau taksub dengannya.

Lihatlah bagaimana kecanggihan teknologi zaman sekarang telah disalahgunakan dengan sewenang-wenangnya oleh orang yang tidak bertanggungjawab ini. Yang menjadi mangsa adalah orang yang tidak bersalah dan terpaksa menjawab isu-isu yang tidak sepatutnya wujud.

Cuba kamu lihat bagaimana cara editing si pelaku ini... gambar bahagian 'kepala' Neelofa telah dipotong dan ditampal pula ke atas gambar seorang model Korea yang beraksi seksi terlampau sehingga terselak pangkal peha. Untuk kelihatan real lagi, dia sunting pula dan muat naik menggunakan instagram punya effect tetapi kantoi jugalah.

Gambar Palsu Neelofa Terselak Pangkal Peha Tersebar !

Gambar Palsu Neelofa Terselak Pangkal Peha Tersebar !

Tak baik buat kerja gila macam nie, sebab menjatuhkan maruah orang lain saja. Semoga Neelofa bersabar dengan karenah peminat-peminat fanatik beliau nie.

Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved