Semakan Temuduga Maktab Perguruan KPLSPM 2013 PISMP

on 31 March 2013

Semakan Temuduga Maktab Perguruan KPLSPM 2013 PISMP

Semakan Keputusan Temuduga Maktab Perguruan KPLSPM 2013 PISMP | Keputusan nama calon yang berjaya untuk panggilan temuduga boleh diperolehi pada 6 Mei 2013. Selain itu, anda juga boleh menyemak melalui aplikasi online pada tarikh yang telah ditetapkan.

Terdahulu, calon lepasan SPM 2012 yang berminat dalam bidang perguruan telah membuat permohonan bagi mengikuti Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) kelolaan Kementerian Pelajaran Malaysia sesi ambilan Jun 2013 pada 22 Mac dan tarikh tutup permohanan pada 31 Mac.

Dokumen Penting Yang Perlu Dibawa

Bagi calon yang berjaya dipanggil untuk proses temuduga perlu membawa dokumen penting seperti;
  • Mencetak surat tawaran panggilan temuduga
  • Borang butiran diri (Resume) dan helaian pernyataan hasrat
Dokumen yang diminta akan ada pada laman aplikasi semakan nanti, apabila calon disahkan berjaya untuk panggilan temuduga setelah membuat semakan tersebut.

Maklumat Penting dan Proses Pemilhan Temuduga
  • Calon yang dipanggil temu duga dikehendaki menduduki ujian Inventori Sahsiah Keguruan (INSAK) semasa menghadiri temu duga.
  • Pemilihan calon untuk mengikuti kursus perguruan adalah bergantung kepada kedudukan pencapaian merit skor akademik, prestasi dalam temu duga dan keputusan ujian INSAK. Keputusan oleh Jawatankuasa Pemilihan adalah muktamad.
  • Kementerian Pelajaran Malaysia berhak menawarkan program atau bidang pengajian bukan pilihan dan menempatkan calon yang berjaya di mana-mana Institut Pendidikan Guru (IPG).
  • Calon dinasihatkan menyemak status permohonan mereka dari semasa ke semasa untuk status panggilan temu duga dan juga tawaran ke IPG yang ditetapkan.
  • Tiada surat menyurat dikeluarkan untuk panggilan temu duga. Segala perbelanjaan dan risiko menghadiri temu duga adalah tanggungjawab calon sendiri.
  • Surat tawaran rasmi bagi calon yang berjaya akan diserahkan di IPG yang ditetapkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia setelah calon melapor diri di IPG.

Semakan Keputusan Temuduga Maktab Perguruan KPLSPM 2013

Calon boleh menyemak panggilan temuduga pada tarikh yang akan diumumkan secara rasmi menerusi Portal Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM).

Anda boleh menyemak dengan klik pada pautan:




Tarikh Penting KPLSPM 2013

Kalendar aktiviti bagi permohonan Program Persediaan Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PPISMP) Ambilan Jun 2013 adalah seperti berikut dan tertakluk kepada perubahan semasa. Calon dinasihatkan supaya menyemak status permohonan dari semasa ke semasa dalam laman sesawang KPM di alamat http://www.moe.gov.my bagi mendapatkan maklumat terkini berkaitan permohonan.


Tarikh Penting KPLSPM 2013




Kemaskini Terkini: 26 April 2013 (10.43 pagi)


Laman Portal KPM sudah boleh dilayari...

Adalah dimaklumkan semakan Keputusan Panggilan Temu Duga Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Dengan Kepujian (PISMP) ditangguhkan kepada 6hb Mei 2013 (Isnin).

Sila layari laman sesawang KPM di alamat http://www.moe.gov.my dari semasa ke semasa untuk maklumat lanjut.

Sekian, harap maklum.



kredit: www.enciknakal.com
Ranking: 5

{ 257 Comments... read them below or add one }

  1. cant wait for the date......very nervous...

    ReplyDelete
  2. dah 23/4.. xde pape pn kat situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adalah dimaklumkan semakan Keputusan Panggilan Temu Duga Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan Dengan Kepujian (PISMP) ditangguhkan kepada 25hb April 2013 (Khamis)... Informasi terkini dari Portal Rasmi KPM

      Delete
  3. xd rayuan kew?

    ReplyDelete
  4. kenapa laman web http://www.moe.gov.my/ tak boleh buka ? dah banyak kali try tapi Could Not connect to database . . so camna nak semak keputusan temuduga tu ? -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari tengah malam tadi tak boleh buka... Link akan diupdate sebaik sahaja aplikasi semakan dibuka.. kemungkinan dalam 12 tengah hari...


      Delete
    2. Dapat info dari rakan... laman web KPM boleh dilayari pada pukul 4 petang nanti...

      Delete
    3. ouhh oke . thanks :)

      Delete
  5. tau xpe..tension gler..

    ReplyDelete
  6. mana ni result nya...tak keluaq2 punn..kata 25.4

    ReplyDelete
  7. ini semua poyo

    ReplyDelete
  8. bila nk keluar ny

    ReplyDelete
  9. reeya_sweet25 April, 2013

    kate nak kuar ary ney.. dr td try..! p langsung xdapat nak check .. hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link akan diupdate sebaik sahaja aplikasi semakan dibuka.. kemungkinan dalam 12 tengah hari... harap bersabar...

      Delete
  10. Tu ler...masih tak boleh check ke..:(

    ReplyDelete
  11. cmner nih ...mane link semakan ..

    ReplyDelete
  12. cmner nih ...mane link semakan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link akan diupdate sebaik sahaja applikasi semakan dibuka.. kemungkinan dalam 12 tengah hari...

      Delete
  13. tak dapat check pun

    ReplyDelete
  14. mane nie...:-)

    ReplyDelete
  15. Mana ne . Da 25 April da nape x bleh check2 lg. . :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link akan diupdate sebaik sahaja applikasi semakan dibuka.. kemungkinan dalam 12 tengah hari...

      Delete
  16. I'm pretty sure that the result still in the process..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh..I see..thanks.I felt so worried as I was waiting for that application since a week before..

      Delete
  17. cepat la kul 12 tghari.. skrg takleh semak agy ker.. tension laaa.. matrikulasi po x leh semak agy ke?? bukan ke klua harini jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. matriks punya keputusan keluar jam 4ptg.

      Delete
    2. adik boleh semak Matrikulasi guna SMS saja... SMS dengan menaip MOEMATNO.K.P dan hantar kepada 15888

      Delete
    3. oke...tq so much..maktap punye semakan temuduga bole tengok esok tak?? malas la tgok harini...

      Delete
    4. admin , yang maktab tu blh check guna SMS ?

      Delete
    5. Okey ,, tq :)

      Delete
  18. TERKINI.. Baru col KPM.. tarikh semakan panggilan temuduga IPG 6. April... aduhhhh.. tensionnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6 April?? Ni da nak masok May da ni. Ke typo? ;)

      Delete
    2. Sori..6 Mei.. lepas PRU13..huuuu

      Delete
    3. ape ni? betulke 6 May? huihh agak2 la. admin betulke ni?

      Delete
    4. bkpo lambat sgt.

      Delete
    5. haha..klakala bce komen kat cni..
      aku fikir aku sorang tension,rpenya ramai lg..

      Delete
  19. yeke???erm...bosan menunggu...col td dy ckp sistem hang...nk msk lman web KPM kena tggu 4 ptg...sabar je la

    ReplyDelete
  20. sabar la korang . kesian admin tu nk reply bende yg same . -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. xp, die copy n paste je

      Delete
  21. Are you kidding me, i have to decide now because i got contract or arrangement later in 3pm, should i go?

    ReplyDelete
  22. :( npa xdpt check ni? huh huh...

    ReplyDelete
  23. apa masalah ni x bole nak buka portal KPM...alahai..lmbt lah proses mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laman KPM tengah hang sekarang nie dan dlm proses penyelenggaraan dan kemaskini... lagipun KPM belum ada berita terkini bahawa Semakan keputusan calon berjaya Matrikulasi KPM sesi 2013/2014 dan juga Semakan Keputusan Panggilan Temuduga PISMP Dengan Kepujian (PISMP) Ambilan 2013 akan ditangguh.

      Apa2 perkembangan akan dimaklumkan di post ini juga... :)

      Sebarang pertanyaan / aduan / cadangan lain, mohon kerjasama anda untuk mengemukakannya secara rasmi dengan menghubungi KPKPM melalui talian 03 - 7723 7070 atau melalui emel kpkpm@moe.gov.my.

      Delete
  24. hari ni je ke boleh check panggilan temuduga ni? esok tak boleh ke?

    ReplyDelete
  25. sabarlah wahai sahabat2 sekalian kesian kat admin....tak lama pon,,kejap jek tu....apa2 hal banyakkn berdoa...insyaallah permohonan kamu semua akan berjaya...ada hikmah knpe lambat..yg penting doa.... peace.... :)....

    ReplyDelete
  26. sure ke ipg 6 april ni. susahnya kalo lmbt2 ni. bnyk bnda kna buat :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk???? 6 april???? sekarang dah 25 April lah... tak pasti lagi sebab tak ada info lagi dari KPM setakat nie....

      Delete
  27. dah pkul 12 dh tp x bole2 bukak lg ..

    ReplyDelete
  28. yalah.... doa jelah...

    ReplyDelete
  29. can search for the result for interview through SMS ?

    ReplyDelete
  30. this is getting to frustrating.

    ReplyDelete
  31. so* typo

    ReplyDelete
  32. kta kna byk brsbr..kta msih diberi ksempatan utk brdoa..

    ReplyDelete
  33. knp skrg pun xblh buka....malas lah..bt org tension shj

    ReplyDelete
  34. let waitlah don't simply faitup

    ReplyDelete
  35. pukul 4 la

    ReplyDelete
  36. betul ke yg maktab dapat semak pukul 4....

    ReplyDelete
  37. sy dh boleh check.. tp admin betulke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana check tu ?

      Delete
    2. ade link sy letak kat bwh.

      Delete
    3. okey , tq :)

      Delete
  38. bila boleh check ni ?

    ReplyDelete
  39. =http%3A%2F%2Fapps.moe.gov.my%2Fkplspm%2Fsptd_kplspm_uecsma%2Findex.cfm&h=cAQHdcllt&s=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal tak boleh bukak ?

      Delete
    2. ur search did not match any documents pulak ..

      Delete
    3. Ni just untuk UEC. Untuk SMA/SMU.

      http://apps.moe.gov.my/kplspm/sptd_kplspm_uecsma/index.cfm

      Delete
  40. terima kasih admin utk entry n info ini,..tolong update latest info yer admin tq so much,.. <3 <3 <3

    ReplyDelete
  41. minta maaf ,, nak tanya ade siape yg dh dpt semak x ??

    ReplyDelete
  42. keputusan ditangguhkan ke 6MEI...

    ReplyDelete
  43. btl ker keputusan ditangguhkan ke 6mei ?

    ReplyDelete
  44. lambt ag ke semakn bleh buat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin 6mei..hmmm...bersabarlah wahai hati..tp not sure,...tggu jelah 4ptg ni....

      Delete
  45. sure ke semakan ditangguh ke 6 mei...
    mohon eplay...
    plizzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. not sure..tggu smpai 4ptg k..:)..saya pun sdg menunggu ni..:)

      Delete
    2. saya pun tgh tggu p nape smpai skarang xleh bka

      Delete
  46. bergetar getar lah...lagi 20 minit hmm dapat tahu keputusan.harap dapat keputusan yang baik.....

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. xda pun... nk check kat ne?

    ReplyDelete
  49. keep calm and banyak berdoa

    ReplyDelete
  50. dah pukul 4, masih tak dapat buka pun.......... -__-

    ReplyDelete
  51. bila agaknye ye result maktab ?? perlu kepastian... dari tadi menunggu

    ReplyDelete
  52. hmmm..dah pukui 4 dh...mungkin lepas azan asar baru boleh bukak web kpm ni

    ReplyDelete
  53. Lambatnya ......................,

    ReplyDelete
  54. dh kul 4 tp still x leh buke..huhu

    ReplyDelete
  55. btol ke nie pukul 4ptg????knpe xde???

    ReplyDelete
  56. DA BOLEH BUKA KE

    ReplyDelete
  57. X sabar tunggu keputusan kplspm :)

    ReplyDelete
  58. salam nak tnya. bile kite dah bka lman aplikasi permhnan 2...
    kat semakan permohonan la kite tekan kan...
    ke kat ane...
    bub sy try bka xleh le...
    kalu ada sesiapa yg tau
    bleh bg tau x.
    erm

    ReplyDelete
  59. Rasa-rasanya klu dorg dah siap kemaskini, malam ni dapat buka kut..

    ReplyDelete
  60. nape xboleh buka

    ReplyDelete
  61. Kan skarang dah kul 4 ptg .nape tkleh bkak

    ReplyDelete
  62. korang uat Xthu je.. fkr bndalah nie msti skt kpla.. so..due tiga hri lgi korang bkak la blk..

    ReplyDelete
  63. admin plz solve our problem...do admin have link to get the result.... plz,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada... sebab admin pun sendiri penat dah menunggu... sabar sajalah....

      Delete
  64. napa mc x dpt buka ne ??... kata jam 4.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp die xckp pon pg ke ptg.. haha

      Delete
  65. ....jgn sbb PRU13 kami di abaikan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah..lawak gila.. #we are for you

      Delete
  66. putih2 melati..merah2 delima...jom kite nyanyi smbil waiting...heheheee

    ReplyDelete
  67. knape x bole tgk lg....tolong la sesape

    ReplyDelete
  68. Skrng dh pukul 4 lebih nie,masih tak dpt buka

    ReplyDelete
  69. why????why?????why????seribu tahun lama lagi

    ReplyDelete
  70. sekarang dah 4 lebih dah.. aiyooo.. cepatla.. :'(

    ReplyDelete
  71. nape xleh buka lg

    ReplyDelete
  72. plz tlg kenapa x leh tgk........plz

    ReplyDelete
  73. laman sesawang kpm sdg dselegara lh adik2 ku sklian...hrap bdoa dan bsbar... janji rock!!!

    ReplyDelete
  74. masih x ley bukak lagi kerr? saye dah cube tapi still x ley bukak... :(

    ReplyDelete
  75. hehhehe..msih ade kesempatan untuk berdoa agr dpt masok ipg..jd CIKGU !.hehehe.. bile dpt semak nie..eeee .. dh pkul 4..td ckp pkul 12..dh tu kol 4..bengong tol..

    ReplyDelete
  76. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  77. relaku menunggu mu seribu tahun lama lagii~

    ReplyDelete
  78. haha, lawak kot baca komen sorang2.. ak pon dok frust nonggeng ni tnggu ble lah boleh bukak.. lepas pru kot.. -_-'

    ReplyDelete
  79. dah pkul 4 ..knape still taleh bkak lgi....?????

    ReplyDelete
  80. bila boley check niii....
    harap2 kejayaan milik kita bersama

    ReplyDelete
  81. hihi...ramai nyer yang tak sabar kan skrg ni...aku pon sme... bole frust menonggeng da ni

    ReplyDelete
  82. janji janji jam 4 , sekarang alasan yg sama juga . ' tengah kemaskini '

    ReplyDelete
  83. sudah cukup cukup sudah..batin ku sudah terseksa menunggu kpm ni.. choi

    ReplyDelete
  84. boleh inform bila masa dan tarikh yg tepat ???

    ReplyDelete
  85. alamak x ley buka lagi....susahlah mcm nie...bnyak lagi bnda blom settle...hala tuju msih blom tahu lagi nie..hmmm..

    ReplyDelete
  86. why x bleh2 lg,. dr pg lg dk chek bnda yg same,. :(

    ReplyDelete
  87. tepati mase r !!!

    ReplyDelete
  88. cuma ada semakan utk budak matrix je..yang maktab bila lagi..hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm ne nk semak matrix ?? die cme tulis, anda layak, top xbg tau pn kt mane

      Delete
    2. boleh pergi ke sini http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2013/04/semakan-keputusan-permohonan.html

      cuba check lagi melalui online...

      Delete
    3. xd, bnde same kuar nye... xd bg tau dpt matrix mane

      Delete
  89. nie dah tangguh kali ke2 dh nie....apa nak jadilah...pasti ramai yang tengah marah time nie..
    penantian yang tiada kesudahan...

    ReplyDelete
  90. wey bila nk blh bkak ny ,,, ckp pkul 4 .... janggut ar tngu,,.....

    ReplyDelete
  91. mane admin ni, tido ke ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tidolah... tapi penat menunggu juga nie.... so, harap bersabar....

      Delete
    2. knape bnyk penangguhan ??

      Delete
    3. admin aku dah tak larat lah......

      Delete
  92. punah hancur berderai harapang...kejap 22 april...kejap 25 april...sekarang 6 mei pulak ? *sambil makan keropok

    ReplyDelete
  93. nanti jika anda menjadi seorang guru, jgn contohi sifat ini.... guru yg tepati mase boleh membimbing orang teros menuju kejayaan , tanpa membuang mase .... ini sifat negatif yg x perlu diamalkan

    ReplyDelete
  94. Wah so long m waiting !!!! Vry nervous lor... 6 mei meh?? Ten my beat gonna increase again..... Finger crossed!!! Hope i gt 2 stdy at maktab perguruan..its my dream..ohhhh mummy!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6 mei??how can sis.. 7 mei is our interview..we wont hv enough time to prepare..i think by 2day la..finger crossed!! wait panni than aaganum..no wayyyyyyyyy...

      Delete
  95. hmmmmm...sakit mata aku tengah check dari pg......kpm pun tak tepati masa..thn mcm mana org lain..??

    ReplyDelete
  96. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  97. wat nyusoh kokrang je kpm nih....janji mesti ditepati!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn janji je, mase pon kne tepat

      Delete
  98. aku tak nak sakit kepala mcm ni..dah pkl 5.30.. nak pergi sembahyang..blh relak sikit..aku nak sambung check nanti je lah.. advance congratulations utk semua yg memohon..bye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bye pray for us all harap dpt msuk mktab bro...hehe

      Delete
  99. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  100. macam manew nak cek????
    asyik x ley jew???
    bg link boley carew nak cek?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. xboley laa xder link...
      dari pkl 7 online smpai kul 5 nie xdpt2 buka laman KPM...kalo xdpt memang rugi lh tggu dri pgi smpai petag nih fuhh
      =_+

      Delete
  101. memei xder lh nie...dha pkl 5 kakitgn krjaan pasti dha balik rmh nie....sbb tu xleh buka...tgguh lagi nak mksd nyer niee...wuaaaa!!!!
    T_T

    ReplyDelete
  102. iman ku hampir goyah... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAUDARA...jangan kata gitu....sabar itu separuh drp iman...bkannye kita tentu dpt pun...semuanya atas kehendak ALLAH SWT....maaf andai tersilap kata

      Delete
    2. saya setju wahaai shbat ku...hrus reda dgn dugaan ini...

      Delete
  103. Erm,..dah nk 6.30pm masih x da mklm balas MAKTAB,.. Panas btulla,..hrap2 mlm ni smuanya okey,.. (_ _")

    ReplyDelete
    Replies
    1. KOWN , tw xpa .... jnji tdk d tpti ....

      Delete
    2. akml t cek kt aq sat tw ... bebai tngu dh ny

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  104. wait til want die ady. why owez delay one? QAQ

    ReplyDelete
  105. janji tidak ditepati...... tkar PM baru

    INI KALILAH ....

    ReplyDelete
  106. esk bleh check lg ka ne ek?......

    ReplyDelete
  107. sengal je!!!
    bukak2 xde jgak..
    apalah...
    cubalah bgtahu kalau ape2 pun...
    kgn buat org terus menunggu..menunggu dan terus menunggu..
    hmmmmm...
    sabar sajalah...

    ReplyDelete
  108. ADA ATW X ORG TGH SLESAIKN MSLH NY ATW ... SMUA TNGU SIA2 JA ...

    ReplyDelete
  109. cendol..cendol..

    ReplyDelete
  110. bosan tgu...
    x dapt pepown...
    matrik da kuar...
    ley cek gune sms x

    ReplyDelete
  111. adooooiii... blum lagi kerr~??

    sabo je lhaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. like3..
      tunggu sajalah...
      hmmmm...

      Delete
  112. korang nie sabar lah... blum tntu korang dpt ke x... org kpm pon pening gak potal dorng hang...

    ReplyDelete
  113. betul ke..hari ni boleh semak?pening lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. portal kpm hang..
      hmmm...
      xtahu bila...

      Delete
  114. Sabar kwn2 ;)
    Berdoa je banyak2,,, tenang kan hati InsyaAllah kita dapat temuduga nie,,,yg penting sabar =)

    ReplyDelete
  115. serius, ak kesian dgn admin nk bace komen korang sume...-_-'
    sabar jela, bukan rezki lagila tu..
    Allah bg ujian sikit baru ni, jgnla melenting..
    ok, peace! huhu ^^

    ReplyDelete
  116. sementara tunggu2 cuba jwb soalan ni.. seorg pemandu bas tengah menggunakan jln dan tdk berhenti di mana ade tanda berhenti..lepas itu dia belok ke kiri di mana ade papan tanda dilarang belok kiri..lepas tu dia melalui kereta polis ttp tidak disabitkan sebarang keselahan jln raya.knp??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak.....dia jalan kaki...kalau pemandu bas tak semestinya pandu bas kan.......

      Delete
  117. polis tu buta...-_-'

    ReplyDelete
  118. Ya Allah , Kau permudahkanlah Urusan ku ini .....aminn

    ReplyDelete
  119. semakan pismp da kuar ke blom?

    ReplyDelete
  120. dari pagi sampai skrg tak de sbrg maklumat ttg ape yg berlaku...kita saje je tunggu2 buang masa kita kat sini.. kpm tka kisah kesusahan kita.. aku memang dah sakit hati...FRUST!!!! aku nak shut down skrg.bye korang..

    ReplyDelete
  121. isshh.. kamu ni nak mohon jadi guru, tapi sabar pun xde. nanti mcm mne nak mengajar kalau dah sikit melenting, sbr le, igt internet tu infinte ke nk proses laju2, manusia pun sama jgk, haiyerr.. mati la anak2 org nanti kamu2 ni jadikan mangsa.. :DD

    ReplyDelete
  122. bila boleh check ?
    dah isyak dah niii tp tak kuar lg

    ReplyDelete
  123. Lame lagi ke..?
    Dah Lame dah Tunggu Ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ble leh cek nie....
      kli ke 4 ak mri cc

      Delete
  124. kak saya cakap boleh check esok sebb benda ape tahh rosak , tak pahammmmm

    ReplyDelete
  125. hi~ why i cannot check!!
    25/4/2013 (9.30pm)

    ReplyDelete
  126. server problem?

    ReplyDelete
  127. bosan! dr kul 8 td ak dok hadap benda alah ni!
    so, kwn2,, ak rse better try esok la plak.. mybe esok lbih baik dr hari ni..ok, nite! ^^

    ReplyDelete
  128. saya nak check skrg.... tak boleh ke...???

    ReplyDelete
  129. nak kena tunggu sampai bila nih??????????!!!!! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  130. tunggu jee ar. nk jadii cikgu kena bnyk b'sabarrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  131. hampir pukul 11...tapi sampai skrg xblh nk check...knp3....

    ReplyDelete
  132. tahap ksabaran smkn mnipis!!! pening
    smpai kna telan Actv5

    ReplyDelete
  133. knape ni laman web KPM xleh buka lg ni....mcm mana nk semak Keputusan Panggilan Temu Duga PPISMP ni....

    ReplyDelete
  134. sampai skrg xblh check....geram betul

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved