Gambar Instagram Bayi Irma Hasmie

on 16 November 2012

Gambar Instagram Bayi Irma Hasmie | Agak lama juga kita tak dengar khabar Irma Hasmie dan suaminya Redza Syah. Namun, menerusi laman Intagram suaminya Redza Syah, beliau telah berkongsi kepada peminat sekeping gambar bayi yang dikandung oleh Irma Hasmie.

Gambar Instagram Bayi Irma Hasmie

Gambar tersebut merupakan gambar bayi yang sedang discan oleh doktor ketika pasangan terbabit membuat pemeriksaan ke atas kesihatan bayi mereka.

Kami mendoakan semoga pasangan Irma Hasmie dan Redza Syah serta bayi mereka sentiasa dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya.
Ranking: 5

{ 9 Comments... read them below or add one }

  1. wah..pantas sungguh la kau nie.hehe

    ReplyDelete
  2. 3d kot...memg excited la diorang ni...

    ReplyDelete
  3. @CikNanaitu memang perlu... hehehe

    ReplyDelete
  4. wah..dah dapat tengok eh..hihi

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah kepada irma dan pasangannya.. anak yang bakal keluar tu pasti comel...hehehe

    ReplyDelete
  6. tengok irma makin cantik since mengandung ni.. xsabar nk tunggu cahaya mata tu keluar menjenguk dunia ni..

    ReplyDelete
  7. macam real je gambar tu, clear betul..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved