BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

on 20 July 2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia...

Dah lama rasanya blog nie tak mengikuti segmen dari rakan blogger kita nie. Hari ini, sebelum pergi menunaikan solat sunat Terawih admin nak join segmen dari blogger hebat kita iaitu BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H. 

Ben Ashaari

Kalau nak join klik Banner di atas

Sesiapa yang nak bertukar link dengan saya boleh saja just tinggalkan komen anda dan jangan lupa letakkan kembali link blog saya di blog anda juga. Senang bukan ! Jangan risau saya nie jenis yang suka berblogwalking dan komen blog orang. Kalau korang suka dan ingin menukar link dengan saya sila inform di ruangan komen.

Bahagian penting !
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk RAKAN BLOGGERRAMADHAN 2012
  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini..
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

Tamat segmen ini , jam 11.59 malam , 20/7/2012 .

Ranking: 5

{ 45 Comments... read them below or add one }

  1. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  3. ya saya berminat

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah letakkan blog kamu dalam bloglist.

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

    ReplyDelete
  5. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  6. ya saya berminat dengan tawaran anda,
    saya dah masukkan dalam list, follow kamu

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    nak hadiah dari dieya?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. dya berminat..dh letak dh.:D

    ReplyDelete
  8. ya sy sudi. haha. dh follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  9. wslm.
    sudi sudi sudi. :D
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ya..saya berminat dengan tawaran anda..
    dah msukkan blog awk dlm bloglist sy..:)

    http://izatie91.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
    Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

    Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

    ReplyDelete
  13. ya , saya sudi :^^ btw , dah masukkan awk pnye link dlm bloglist saya :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Salam ramadhan :)
    Ya saya berminat :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  15. ya.saya berminat.thanks
    sorry.mlm tadi tak online.taa dpt balas.
    nanti saya masukkan dlm bloglist.
    selamat berpuasa :D

    http://craftynieya.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. SAya Berminat Dengan Tawaran Anda & Saya jugak telah masukkan awk ke bloglist sy ..
    Please Be Honest >.<

    ReplyDelete
  17. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  18. YA, SAYA BERMINAT SANGAT, hehehe.... Tq... Juga dari segmen yang sama... Dah polloe sini jugak

    http://www.queachmad.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  19. ya sy berminat :) http://syaaazleen.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  20. salam ramadhan , anda berminat tukar link bersama saya ?

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comments

    have done follow here

    ReplyDelete
  21. Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

    ReplyDelete
  22. ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

    ReplyDelete
  23. tq...happy blogging n salam ramadhan;)

    ReplyDelete
  24. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  25. ya saya berminat... Blog u dah listed dlm blog i... TQ

    ReplyDelete
  26. maaf lmby .. yana dh letak blog kamu dlm bloglist yana

    http://nazlyizan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
    harap masih diterima
    salam ramadhan
    follow awak ye

    ReplyDelete
  28. ya berminat. sudah update list

    ReplyDelete
  29. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  30. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum w.b.t;

    Anda berminat tukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    Salam Ramadhan Al-Mubarak!

    p/s : waalid dah folo sini..^_^

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  33. ya saya berminat untuk bertukar link dengan anda,

    http://raffloves.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  34. maaf lambat respond.
    ya saya berminat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  35. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  36. I ѕimply cοuldn't depart your site before suggesting that I extremely enjoyed the usual information a person provide for your guests? Is going to be again continuously to check out new posts
    Here is my blog post ... cash advances online

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved