Keputusan Suku Akhir Pertama ATM vs Negeri Sembilan 28 September 2012

on 28 September 2012

Keputusan Suku Akhir Pertama ATM vs Negeri Sembilan 28 September 2012 | Malam ini hanya berlangsung satu perlawanan saja di mana ATM melayan kunjungan Negeri Sembilan di Stadium MPS Selayang dalam aksi perlawanan suku akhir pertama Piala Malaysia 2012. Untuk pengetahuan anda semua,  Astro Arena akan menyiarkan perlawanan ini secara langsung pada jam 8.45 malam. Manakala RTM TV1 akan menyiarkan siaran tertunda pada jam 11.30 malam ini.

Keputusan Suku Akhir Pertama ATM vs Negeri Sembilan 28 September 2012

Dalam pada itu, kami juga akan mengemaskini keputusan terkini/penuh perlawanan ATM vs Negeri Sembilam dalam ruangan livescore di bawah.


**********


ATM XI - Farizal H, Irwanfadli, Aidil, Azmi, Fitri, Zaquan, Rezal Zambery, Bruno, Jayaselan, Marlon, Hai O(C)

N. Sembilan XI - Farizal M, Farbak, Azmeer, Rashid, Kuna, Shukor(C) Derih, Thanaraj, Shahruain, Effa + Khairul Izuan

**********

Keputusan Terkini/Penuh ATM vs Negeri Sembilan Suku Akhir Pertama Piala Malaysia 28 September 2012

Masa 
Home
Score
Away
Status
8.45 mlm
ATM
3 – 2
Negeri Sembilan
FT


* Sila Refresh untuk keputusan semasa


Gol dan penjaring gol:

ATM [3 - 2] Negeri Sembilan

ATM: Christie Jayaseelan 56' | Martelotto 61' | Omar 80'
Negeri Sembilan: Azizul 74' | Shakir Ali 89'

**********

Ranking: 5

{ 5 Comments... read them below or add one }

  1. haha. hari ni aku tak dapat cover la pulak. nak tgk tb..tb3 ada cerita best.hahahaha..tapi takpe. aku cover man u ahad ni,hehehe

    ReplyDelete
  2. @boni kacak hahha... layan tb gak rupanya... aku nie pulak memang jarang nak tengok tb... kalau tengok tb pun nak tonton Naruto ngan kartun kegemaran lain... hehehe

    ReplyDelete
  3. hakhakhakhakhakhakhak..siot je..layan naruto jugak rupanya.hahahaha..

    ReplyDelete
  4. @boni kacak biasalha bah tu bro... itukan anime terhangat dekat malaysia nie... aku ada download lagi anime tu... hahaha... bukan itu saja... anime One Piece gak aku ada kumpul... hehehe

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved