SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

on 1 December 2011

Assalamualaikum



Setelah lama menyenyapkan diri dengan tak ikut mana-mana segmen kali ini Lanun muncul kembali... Jeng... Jeng... Jeng.... 

Blog Lyssa ok jer... Cantik apa... Lagipun banyak perubahan dah sejak Lanun mula-mula masuk kat Blog Lyssa tu. Nak komen banyak sangat tentang blog Lyssa mungkin Lanun tak layak sebabnya Blog Lanun pun bukannya cantik sangat, tak ramai juga visitor yang singgah kat blog Lanun ni...huhuhu 

Apa-apa pun banyak tutorial yang berguna kat blog Lyssa yang menjadi panduan para newbie-newbie kat luar sana yang menginginkan blog mereka bertambah cantik molek...huhuhu... 

Sebagai seorang rakan blogger dan peminat, harap Lyssa akan berjaya dalam dunia blogger nie dan menjadi 'famous' suatu hari nanti...huhuhu 

Itu saja lah pendapat Lanun yang boleh diutarakan setakat ini.

Tarihk Tutup bagi segmen ini: 1 Disember 2011 tepat jam 6.00 petang 
Ranking: 5

{ 35 Comments... read them below or add one }

  1. Membalas kunjungan dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  2. datang serang balik..:) hepy blogging

    ReplyDelete
  3. dr segmen same...melawat tapak & follow sini..hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html dari segment lyssa,, follow awk,, ;D

    ReplyDelete
  5. Salam...tq kerana follow saya..
    dtg membalas jasa baik anda..:]

    ReplyDelete
  6. singgah sini, dari segmen yg sama =D

    ReplyDelete
  7. http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen kak Lyssa jugak!

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen kak Lyssa jugak!

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog kak Lyssa !

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen kak Lyssa jugak !
    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.htm

    ReplyDelete
  12. akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama jgk :)

    http://cheentaatie.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  15. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  16. hye. singgah sini dari segmen yg sama. done follow u. jom singgah blog saya pulak ea.

    peace (^_^)

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen yg sama,jgn lupa terjah Ain punya blog jugak:D

    http://budakepoh.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  18. Menerjah dari segmen lyssa secret..
    melawat sini sambil 4low...
    4low me bck ya...

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  20. eykaa follow awk dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yang sama.. :))

    Follow awk.. :)

    ReplyDelete
  22. Join segmen yg sama....salam perkenalan...

    ReplyDelete
  23. fara dtg dr segmen yg sama
    dah follow

    http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum abang . nice blogg . nama link blog pun menarik dan sungguh indah bunyinya .. hihi . adik dah follow . adik dari segmen yg sama . ini link adik : http://bukudiarikecilku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik erk :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen y sama . jum singgah jgk ea :) jgn lupa follow sekali :)

    http://sibudakhijau.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  27. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  28. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  29. Dari segmen yang sama. Visit mine :)

    http://nishadiary.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen yg sama :)

    http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  31. slm knl dr segmen yg sma.. :))

    ReplyDelete
  32. hai salam kenal...

    follow u

    http://madamemaamy.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  33. hai salam kenal...

    follow u

    http://madamemaamy.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  34. nana dari segmen yg sama..
    sggah sini & follow :)
    jum sggah blog nana plak :D
    http://awananocadbury.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved