Segmen | Stop! Den Nak Follow Ekau!

on 7 November 2011

Assalamualaikum

 
Hai korang saya ikut lagi segmen kali nie, entah ke berapa kali udah saya pun tak tau.. Kalau nak join klik!!! saja banner kat atas tu.
Ranking: 5

{ 13 Comments... read them below or add one }

  1. huhu, ikhwan thnx yea join!!
    button follow kat mne ek? hehe, nk follow manually da lbih limit 300 blog lak..n_n

    ReplyDelete
  2. @Amyra AzharAdakat atas sebelah kanan tu... dekat shutbox...huhuhu

    ReplyDelete
  3. cikhoneybee dtg dr segmen yg sme. hr ni cuti.. bule la join bw dan folow :) jmpt ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  4. dari segment yg sama :D done follow u.. meh la follow sini :)
    http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  5. hye...follow dari segmen yang sama..
    later follow my blog kayh?

    http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  6. done following you,
    follow me back here.
    dari segmen yg sama. :)

    http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  7. jln2 sini :3

    http://chibbyabby.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  8. follow dari segmen yang sama!!!follow lar balik yer!!! thanx!!!

    http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  9. follow dari segmen yang sama!!!follow lar balik yer!!! thanx!!!

    http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  10. done hit you back . dari segmen yang sama :) thanks sudi follow my blog . salam berkenal2 .

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama.. jom follow
    http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  12. wah..i follow u..jemput ke
    http://hajiaspirasiku.blogspot.com/
    hehe

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yg sama..kalau sudi jom singgah blog iza..

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved