SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

on 27 October 2011

Assalamualaikum



Nie first time ikut segmen dari Lyssa sebab segmen yang pertam tu miss lah pulak..hahaha. tak sempat nak ikut..

Aduh nie yang malas nak tulis nie.. nak kenal dengan saya? Saya NoorHafiy, tapi korang boleh panggil apa-apa jer tak kisah pun tapi nama yang elok-elok lah kan. Kawan-kawan biasa panggil saya Ardi, lee, Uppa(kawan sekelas jer). Asal di Tawau Sabah.

Kenapa saya berblog? hahaha.. saja-saja nak cungkil bakat penulisan dan ingin berkongsi-kongsi pandangan dan ilmu dengan rakan-rakan blogger yang lain.
Orang yang membuat atau menarik minat aku untuk memasuki alam blogging nie adalah rakan saya juga Saifuddin, walaupun blog dia tak terkenal macam blog orang lain tapi dia yang membuat saya nie menceburi alam blogging. Wassalam
Ranking: 5

{ 10 Comments... read them below or add one }

  1. join segmen niey jugaks ;)

    http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih serbu blog akak, akak datang serbu balik...salam perkenalan. :-)

    ReplyDelete
  6. hye. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan utk kamu. jgn lupa terjah blog saya ea. btw, done follow u

    ReplyDelete
  7. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. Dri segmen yg sama....Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..

    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  9. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  10. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved