Live Streaming Malaysia vs Bangladesh 20 November 2012

on 19 November 2012

Live Streaming Malaysia vs Bangladesh 20 November 2012

Siaran Langsung / Live Streaming Malaysia vs Bangladesh 20 November 2012 | Perlawanan persahabatan Malaysia vs Bangladesh akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil (SNBJ) yang pada asalnya di Stadium Shah Alam pada 20 November 2012 (Selasa). Perlawanan dijangka berlangsung pada jam 8.45 malam dan live di Astro Arena 801. Untuk mereka yang ingin menonton perlawanan ini secara online live streaming, kami akan menyediakan link pautan dan video sebelum perlawanan bermula.

Harga tiket untuk Perlawanan Persahabatan Antarabangsa Malaysia lawan Bangladesh ialah RM20 (dewasa) dan RM5 (kanak-kanak). Tiket akan mula dijual mulai jam 5.00 petang manakala pintu pagar mula di buka pada jam 6.30 petang pada hari perlawanan.

Selain itu, kami juga akan mengemaskini keputusan perlawanan Malaysia vs Bangladesh 20 November 2012 secara livescore sehingga tiupan wisel terakhir pengadil pertandingan.

Live Streaming Malaysia vs Bangladesh 20 November 2012

Link 1 | Link 2 | Link 3 | Link 4 | Link 5



[Video streaming dah di remove... ^_^]


Ranking: 5

{ 8 Comments... read them below or add one }

  1. good luck malaysia....

    ReplyDelete
  2. harap Malaysia akan menang kali ni... asyik kalah je sekarang

    ReplyDelete
  3. @boni kacak memang harapan kita sekarang nie menang sebelum kita memasuki kejohanan AFF Suzuki Cup tak lama lagi....

    ReplyDelete
  4. macam yg capt malaysia safiq rahim cakap, 10-0 ke, 11-0 ke kalau nanti dah kalah kat AFF tak guna jugak

    ReplyDelete
  5. haizzz... apa nak jadi ngan team malaysia ni

    ReplyDelete
  6. ni lah dikatakan harapkan pagar, pagar makan padi... harapkan strategi Datuk Raja Gopal nampaknya masih tak menjadi.... huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah malaysia.. lawan team mangkuk pun tak boleh menang..
    harap jersi aje nike.. boot nak yg latest.. main macam harem..

    ReplyDelete
  8. @azharhehehe...jngn susa hti bro..esok g salut kt semua pminat team mangkuk...

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved