Mayat Terbang 10 Meter Dalam Kemalangan Ngeri!

on 27 October 2012

Mayat Terbang 10 Meter Dalam Kemalangan Ngeri! | Pergh! dengar tajuk saja dah cukup mengerikan. Namun itulah yang terjadi di Kilometer 104.6, Lebuhraya Pantai-Timur, Lanchang di mana seorang lelaki maut dalam kejadian yang agak mengerikan setelah tercampak keluar kira-kira 10 meter dari kenderaan yang dinaiki sebelum mayatnya ditemui di dalam semak dalam satu kemalangan.

Mayat Terbang 10 Meter Dalam Kemalangan Ngeri!

Dalam kejadian kira-kira jam 5.58 pagi itu, mayat Low Yee Yam, 34, dari Lorong Dato Yusof Shahbudin, Taman Mewah Jaya, Klang, Selangor ditemui maut dalam semak oleh anggota Balai Bomba dan Penyelamat Lanchang.

Pemandu, Gan Kai Lun dari Kampung Baru Kerdau, dekat sini, bersama penumpang depan Tan Teh Kang dari Pekan Kerdau, dekat sini, masing-masing berusia 26 tahun juga turut terbunuh di tempat kejadian.

Pemangku Ketua Polis Daerah, Superintendan Zundin Mahmood, berkata sebelum kejadian itu, 3 sahabat tersebut sedang menaiki sebuah Proton Wira dalam perjalanan menghala ke Kuala Lumpur dari Temerloh sebelum terbabas lalu melanggar penghadang besi.

Menurutnya, akibat rempuhan tersebut, kenderaan yang dinaiki mangsa dipercayai berpusing beberapa kali sebelum melintang di tengah jalan. 

Sumber: forblogger
Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved