Isu Gambar - Erin Malek Tak Puas Hati Kena Kritik

on 10 October 2012

Gambar yang menjadi punca Erin dikritik
"Tak adil kritik saya, bukan gambar bogel pun"
Sekali lagi Erin Malek terpalit dengan kontroversi apabila gambar terbarunya di laman Instagram yang dimuat naik olehnya dua hari lalu menerima kritikan pelbagai pihak baru-baru ini.

Menurut info, walaupun gambar tersebut adalah untuk tatapan umum, tetapi kata-katanya yang ditulis ditujukan kepada kekasihnya, Walid.

Menerusi gambar itu Erin menulis, “selamat malam untuk saya dan selamat pagi untuk semua @walidwahid.

Sementara itu, ketika dihubungi wartawan Erin berkata, “gambar itu saya tujukan untuk semua. Tetapi tidak pasal-pasal dikatakan itu adalah untuk kekasih saya. Kalau dilihatkan gambar-gambar saya sebelum ini, memang saya selalu ‘mention’ nama teman lelaki saya tetapi berlainan apabila gambar ini dijadikan isu pula,” katanya.

Erin yang mula dikenali ramai menerusi lakonannya dalam filem Tentang Bulan turut berkata kenapa isu itu dibangkitkan sedangkan ramai lagi selebriti yang pernah memuat naik gambar yang lebih teruk daripadanya.

Saya tidak faham kenapa isu ini seperti sengaja dibesar-besarkan sedangkan ramai lagi artis yang bergambar lebih teruk dan saya rasa ‘its not fair’. Bagi saya benda ini ‘its nothing’, bukannya dalam gambar itu saya pakai bra ataupun gambar bogel pun,” katanya lagi.

Erin Malik atau nama sebenarnya Nur’ Arina Abdul Malek, 18, juga menyatakan dia tidak pernah membaca segala komen atau kritikan yang dilemparkan terhadapnya melalui gambar terbabit.

Saya memang tidak baca segala komen yang diberikan kerana macamlah saya ini jahat sangat dan daripada saya sakit hati baca, baik saya tidak baca terus,” katanya.

Ketika ditanya adakah selepas ini dia akan lebih berhati-hati memuat naik gambarnya pada masa akan datang, Erin menjelaskan,

saya akan fikir panjang dulu sebelum nak ‘post’ apa-apa selepas ini dan bila jadi isu macam ini, saya rasa macam malas nak ‘post’ apa-apa gambar dalam instagram saya.

Sebelum ini Erin juga pernah menimbulkan kontroversi apabila dia mengakui membuat bertatu serta bertindik pada lidah tahun lalu.

Sumber: forblogger
Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

  1. dah mana artis..semua org perhatikan..hehehe

    ReplyDelete
  2. memang org akan cari apa2 ttg artis itu

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved