Effy Pelakon Tentang Bulan Buat Tatu Abadikan Nama Kekasih Sejenis

on 5 April 2012Effy atau nama sebenarnya, Fatin Nur Afifah yang sebelum ini pernah membintangi filem kanak-kanak "Tentang Bulan", membuat pengakuan bercinta dengan kaum sejenis.

Menurut laporan yang dipetik daripada Rotikaya.com, satu sumber telah memberitahu bahawa pelakon kanak-kanak popular ini sudah tidak mempunyai apa-apa hubungan dengan pengkid yang dikenali sebagai Putt.

Rentetan dari kisah percintaan mereka sebelum ini, Effy bertindak mengabadikan nama kekasihnya dengan membuat tatu di bahagian pinggang.

Ketika hubungan percintaan mereka terjalin hampir setahun Effy seringkali menulis kata- kata cinta di dalam blog miliknya untuk tatapan umum.

Namun setelah mereka berpisah, Effy telah menutup akaun tersebut kerana kecewa.

Putt juga pernah mengugut akan menyebarkan gambar lucah Effy yang dimilikinya jika dia bertindak memburuk nama pengkid itu.

p/s: Macam-macam hal lah zaman sekarang ini. Entah apa nak jadi dengan dunia nie... 
Ranking: 5

{ 5 Comments... read them below or add one }

 1. aduhai , muka cantik , tapi , hurmmmm ,


  manusia sekarang ni memang pelik , pelik pelik ,,.

  ReplyDelete
 2. @shafiq Assalam... hahaha... biasalah tu... manusia akhir zaman...

  ReplyDelete
 3. Zaman semakin canggih dgn teknologi media semakin canggih juga cara bercinta yg semakin jauh dari agama. Senang cerita salah guna kecanggihan teknologi yg ada

  ReplyDelete
 4. @Denaihati Entahlah DH nak salahkan Teknologi pun tak bagus juga sebab manusia itu sendiri yang patut menjaga diri sendiri dari terpesong.. Manusia itu kan ada otak dan akal.So, kenapa tak gunakannya... betul tak...huhuhhu

  ReplyDelete
 5. kesian...
  kenapa? kenapa? :)

  ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved