Segmen | Tambah Follower Sampai Pening

on 15 March 2012

Assalamualaikum.....

Panas pula hari ini kan... Macam dah kat dalam microwave pula aku nie.... Siapa punya punca semua nie ? Siapa lagi kalau bukan tangan manusia itu sendiri. Tapi kali  nie saya bukannya nak bincangkan pasal 'panas terik' atau 'bumi dilanda panas yang melampau'... hahaha... Saya tulis entry nie pun nak join satu segmen dari rakan kita iaitu Cik Yaya. Maklum lah dah lama tak ikut segmen nie, so, hari nie saya rajinkan pula tangan nie nak join segmen. So, siapa-siapa yang berminat nak join segmen nie ataupun nak tambah follower jom ramai-ramai kita join.

Kalau korang betul-betul nak join just tekan jer banner kat bawah nie dan beberapa syarat lagi. ehhh, jangan lari dulu, tak banyak pun syarat yang dia minta just like fanpage dia saja. 


Syarat-syarat

1.Follow blog yaya dan like fanpage yaya
2.Letak banner diatas besertakan link contest ini .
3.Buat satu entry dengan tajuk : Segmen : Tambah Follower Sampai Pening ( Tulis lah papepon : Tentang korang ke ? , tujuan join ke ? hape ke ? )
4.Jangan lupa komen kat ruangan komen dan bagi entry korang sekali .


Tarikh Tutup : 18.03.2012

Ranking: 5

{ 15 Comments... read them below or add one }

  1. Thankz join .

    Ni list peserta , Slmt berblogwalking smpi pening .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. salam,

    singgah dari segment sama :)

    http://miss-wani.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. follow you but follow me back...haha
    ttq

    ReplyDelete
  4. datang sini balas kunjungan. thanks for coming to my blog. follow you k :)

    ReplyDelete
  5. Teetttt<--- bunyi saya tekan butang follow. hehehe:D seyes awa gila belog kau. rawkkk !! XD

    ReplyDelete
  6. hye,, tq for visiting my blog,, done following your blog,, nice one :D

    ReplyDelete
  7. Salam . okay done follow ! aktiviti terjah menerjah sedang dilakukan , sila berikan kerjasama anda :) hikhik
    dari segmen yg sme :D
    http://fyzaitusaia.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  8. done follow u . follow me back k

    http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow blog ni dari segmen yg sama.. jemput follow blog sy ye.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  10. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. =)

    bw here n done follow u

    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. hye...
    dr segmen yg sme
    done follow

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  13. Hey, done follow you :D

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved