Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?

on 6 September 2012

Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3?Nurul Syuhada Letak Jawatan Di TV3? | Pejabat TV3 di Bandar Utama pagi ini kecoh apabila pengacara terkenal, Nurul Syuhada Nurul Ain dikatakan telah meletak jawatan.

Sumber memberitahu Mynewshub, Nurul sudah menghantar notis perletakan jawatan yang dipercayai akan berkuat-kuasa hujung bulan ini.

“Tidak dapat dipastikan sama ada perletakan jawatan itu ada hubung kait dengan krtikan beberapa pihak atas kenyataan Bintulu daif yang dibuatnya baru-baru ini atau sebab mendapat tawaran kerja yang lain,” katanya sumber berkenaan.

Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) baru-baru ini telah mengeluarkan kenyataan meminta Nurul membuat permohonan maaf secara terbuka atas kenyataannya semasa satu program secara lintas langsung stesen itu yang menyatakan Bintulu sebagai sebuah kawasan daif.

Berikutan itu, Nurul menerima kecaman yang agak hebat.

Pengacara itu bagaimanapun bersikap profesional dan matang dengan mengakui tersilap cakap dan memohon maaf ata apa yang berlaku. Pihak pengurusan TV3 juga telah mengambil langkah yang sama.

Tindakan Nurul itu kemudiannya diterima semua pihak termasuk masyarakat Sarawak sebagai satu kesilapan yang tidak disengajakan.

Sumber : Mynewshub
Ranking: 5

{ 3 Comments... read them below or add one }

  1. org2 lama ada berpesan...sebab pulut santan binasa..fikir2kanlah

    ReplyDelete
  2. ala.. janganlah sampai letak jawatan.. dia tak sengaja tu.. dan semua orang dah memaafkan dia..

    ReplyDelete
  3. @boni kacak Assalam, betul tu Boni... apasal nak berhenti pula...

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved