Tahniah ! Memey Suhaiza Sedang Hamil 6 Minggu

on 28 June 2012

Akhirnya berita gembira yang ditunggu-tunggu oleh Memey Suhaiza dan Norman kini sudah pun tiba. Memey akan bergelar seorang ibu dan kini sedang hamil selama 6 minggu. Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin ini. Pastinya mereka berdua sangat teruja sekarang.

Tahniah ! Memey Suhaiza Sedang Hamil 6 Minggu

Menerusi Media Hiburan, Memey memberitahu yang dia mengetahui tentang kehamilannya selepas menjalani ujian kit kehamilan di rumah. Kata Memey:-
Semalam, saya ada buat ujian kehamilan sendiri di rumah selepas balik dari lokasi penggambaran. Apabila melihat keputusan yang positif, saya masih tidak percaya, berdebar dan terus menangis. Selepas itu, abang Norman membawa saya ke klinik dan Alhamdulillah, doktor sahkan saya hamil enam minggu. Setakat ini saya tiada sebarang alahan, tapi sejak dua hari kebelakangan ini saya rasa mual dan suka makan asam dalam kuantiti yang banyak.
Harap lepas ini Memey kurangkan kerja dan banyak berehat terutamanya di trimester pertama ini. Semoga segalanya berjalan lancar buat Memey sehingga hari kelahiran nanti. Jutaan tahniah sekali lagi kepada Memey dan Norman. Kredit info Beautifulnara.com.
Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved