Tahniah Eira Syazira Selamat Melahirkan Bayi Perempuan

on 11 January 2013

Tahniah Eira Syazira Selamat Melahirkan Bayi Perempuan

Tahniah! Eira Syazira Selamat Melahirkan Bayi Perempuan | Tahniah admin ucapkan kepada Azad Jasmin dan Eira Syazira kerana sudah bergelar sebagai bapa dan mama. Pastinya perasaan gembira akan terpampang di muka mereka berdua nie apabila bapa dan mama.

Tahniah Eira Syazira Selamat Melahirkan Bayi Perempuan

Pagi tadi, menerusi akaun Twitter Eira Syazira, Azad Jasmin mengumumkan yang isterinya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan sekitar jam 8.50 pagi tadi.

Tahniah sekali lagi buat pasangan ini. Kita tunggu saja gambar bayi mereka kelak.

Seperti di tunggu-tunggu, Seperti yang kita semua maklum, isteriAzad Jazmin, Eira Syazira sudah selamat melahirkan bayi sulungnya seberat 4.2 kilogram itu menerusi pembedahan “Caesarean” pada kira-kira pukul 8.50 pagi di hospital Columbia Asia, Puchong, 11 Januari 2012 lalu.

Azad Jazmin mendedahkan dia mendapat ilham untuk menamakan anak perempuannya Amarra Sofea Rose bersempena mengambil pangkal nama ibunya dan ibu mertuanya. Azad atau nama sebenarnya Azad Jazmin John Louis Jeffri, 37, berkata, nama Rose pada bayi perempuan itu diinspirasikan daripada nama ibunya, Roshidah dan ibu Eira iaitu Rohani.
Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

  1. Tahniah utk baby girl.. Mesti comel kan mcm mama dia :)

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved