Pemain Kelantan, Afiq Azmi Dituduh Gay

on 30 October 2012

Pemain Kelantan, Afiq Azmi Dituduh Gay | Kesian pula aku tengok si Afiq Azmi nie. Memang susah kalau dah jadi tumpuan, lebih-lebih lagi si Afiq Azmi ini seorang lelaki kacak, tinggi dan mempunyai susuk tubuh yang sesuai untuk menjadi model antarabangsa.

Pemain Kelantan, Afiq Azmi Dituduh Gay

Afiq atau nama sebenarnya Mohamad Afiq Azmi, 23,  mula menjadi tumpuan ramai setelah Afiq berjaya mencuri perhatian denga aksi cemerlang sewaktu bersama Kelantan sepanjang Piala Malaysia 2012 berlangsung. Selain itu, Afiq juga berjaya menempatkan diri menjadi pemain bola sepak tempatan yang popular. 

Menurut portal murai.com.my, Afiq bukan saja dipuja peminat wanita. Malah, setiap kali gambar dan cerita mengenai dirinya disiarkan di mana-mana laman web, ada saja kritikan yang menuduh Afiq seorang lelaki homoseksual (Gay). Mungkin tuduhan itu dibuat hanya bersandarkan wajah jejaka yang berasal dari Kangar, Perlis ini boleh dikategorikan jambu.

Menurut info yang ada, Afiq Azmi difahamkan sudah tidak lagi single dan available kerana dia sudah pun mempunyai kekasih hati. Ia dibuktikan apabila sebuah blog anak tempatan telah menyiarkan foto mesra Afiq bersama seorang wanita bertudung.

Sebelum kita menuduh dan main serkap jarang saja, baik kita tunggu penjelasan dari Afiq sendiri dan apakah reaksi Afiq apabila dia dituduh gay.
Ranking: 5

{ 6 Comments... read them below or add one }

 1. Rasanya Afiq ini berasal dari Perlis dan dipinjamkan untuk bermain pasukan Kelantan dari pasukan Kuala Lumpur.

  ReplyDelete
 2. wah..comelnya awek dia...

  ReplyDelete
 3. omg...gay. haha. muka kacak mcm tu mestilah semua org suka termasuklah gay. agak agak boni kacak tu ada tak gay yang suka? huhu

  ReplyDelete
 4. Bahaya tuduh org gay ni, free je dapat dosa kalau tak benar.

  ReplyDelete
 5. Afiq bkn gay tp biseksual..hehe

  ReplyDelete
 6. saya tahu serba sedikit mengenai kisah sebenar mengapa afiq dituduh gay..saya dapat maklumat,yang sebenarnya selama afiq dikelantan afiq ada berkawan dengan ssorg yg dikatakan lelaki lembut/gay yg merupakan seorang VIP dtgnya dari keluarga berada dan tersohor dikelantan..sy mendapat pengesahan ini apabila mendapat tahu yg afiq pula sering dijemput dengan kereta mewah sejak mengenali lelaki itu..

  ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved