Farid Kamil Dan Diana Danielle Bertunang

on 4 September 2012

Farid Kamil Dan Diana Danielle Bertunang | Saya nak ucapkan tahniah kepada dua pasangan ini kerana dah bertunang. Harap mereka akan gembira dalam membina mahligai bahagia kelak. Akhirnya pasangan selebriti Diana Danielle dan Farid Kamil telah sah mengikat tali pertunangan pada Ahad lalu di kediaman Diana Danielle di Damansara selepas menyulam cinta selama tiga tahun. Menurut laporan mStar Online, majlis berlangsung sekitar pukul 4 petang dimana Diana menerima sebentuk cincin yang disarungkan oleh ibu Farid sebagai tanda dia sudah ‘diikat’ oleh lelaki itu.

Farid Kamil Dan Diana Danielle Bertunang

Ibu Diana, Norsiah Ramli berkata, majlis pertunangan Farid Kamil dan Diana Danielle sudahpun dirancang sejak sebulan yang lalu dan bersyukur segala perancangan berjalan dengan lancar.

Antara kata-kata Ibu Diana, Norsiah Ramli:-
“Alhamdulillah, segala-galanya berjalan dengan lancar. Sebagai ibu, tiada apa yang lebih menggembirakan selain melihat anaknya bahagia. Harap-harap pertunanagan ini kekal sehingga ke jenjang pelamin dan Farid dapat menjaga Diana dengan baik. Saya tak berniat untuk merahsiakannya daripada sesiapa, Semua itu kehendak Farid dan Diana. Malah tiada rakan artis pun yang diundang. Lagipun ia hanya sebuah majlis pertunangan saja, kami pun buat seringkas yang boleh,”
Pada majlis tersebut, Diana yang anggun mengenakan baju kurung corak songket pancawarna dengan tatarias jurusolek Chot menerima tiga dulang hantaran daripada pihak lelaki berbalas lima dulang. Antara hantaran yang diberi termasuklah senaskhah Al-Quran, pakaian dan kasut.

Sementara itu, Norsiah memberitahu, tarikh perkahwinan Diana dan Farid masih lagi belum ditetapkan, tetapi pertunangan mereka akan diikat selama setahun sahaja. Sebelum ini Diana dan Farid dikatakan putus cinta, namun hubungan itu disambung selepas beberapa bulan. - Pertunangan Farid Kamil dan Diana Danielle
Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved