Artis-Artis Illuminati

on 26 August 2012

Artis-Artis Illuminati

Artis-Artis Illuminati | Untuk menjayakan projeknya iaitu New World Order, Dajjal memerlukan satu medium untuk melekakan manusia. Medium itu adalah Hiburan. Sepertimana yang kita semua lihat pada hari ini industri hiburan berkembang pesat dan telah banyak mempengaruhi muda-mudi di seluruh dunia termasuklah di Malaysia. Inilah "New World Order - Lupakan akhirat, lebihkan dunia" Kebanyakan artis-artis Hollywood adalah artis Illuminati. Ini adalah salah satu rancangan dajjal untuk 'brainwash' kita. Mesej-mesej dalam lagu tu ada maksudnya yang tersembunyi.

Artis-Artis Illuminati
Jay-Z

Artis-Artis Illuminati
Kanye West

Artis-Artis Illuminati
Madonna

Artis-Artis Illuminati
Lady Gaga
Ini hanya sebahagian artis Illuminati. Bukan hanya di Hollywood tetapi di seluruh dunia. Ada juga artis yang menentang Illuminati, contoh terbaik Bob Marley. Beliau adalah artis yang menentang Illuminati melalui lirik lagunya. Tetapi beliau akhirnya mati dibunuh oleh konco-konco dajjal. Bagi artis yang menentang Illuminati, mereka akan dibunuh ataupun dijatuhkan reputasi mereka.


Micheal Jackson juga telah dibunuh oleh "mereka"


(Sumber)
Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

  1. No komenlah.... memang banyak artis2 barat yg sokong Illuminati tapi ada juga yg tak suka... tapi yg tak suka itu pasti akan mendapat balasan dari penyokong illuminati ini...

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved