Segmen | Aku Adalah Blogger

on 9 November 2011



Assalamualaikum

Kali ini ikut segmen lagi !!! Entah yang keberapa kali , admin pun lupa sudah...huhuhu... Kali ini segmen dari Nabila Medan

Siapa-siapa yang berminat klik jer banner kat atas tu... Boleh juga kalau nak klik kat sini... huhuhu... 








Ranking: 5

{ 15 Comments... read them below or add one }

  1. beep,beep...bw dari segmen yang sama...-)

    ReplyDelete
  2. thank(s) coz sudi join segmen ni :)

    p/s : list yg join suda diupdate lagi,jom bw sama-sama >.<

    ReplyDelete
  3. @Nabila MedanAssalam, Besalah... lagipun borink tak da nak buat, idea pun kosong juak suda...huhuhu

    ReplyDelete
  4. dtg dr segmen yg sama..follow sini sekali..

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama..da follow..follow saya balik ok ;)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  6. tq kerana sudi jenguk blog sya. follow sini.

    ReplyDelete
  7. hye !! dari segment yg sama :D done follow u.. :) kalo sudi komen dan follow sekali yer ^__^


    http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  8. haip...dari segmen nabila..join sini juga ya..

    http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ziarah blog kita ya...n i folow u :)

    ReplyDelete
  9. Salam..Minho datang singgah sini :) Done follow awk..kalu sudi follow Minho jugak >.<
    http://windy-minholicious.blogspot.com/2011/08/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen same. :)

    ReplyDelete
  11. hai jalan sini dr segmen sama . jom dtg blog sy :)

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

    new entry ::

    Cash Out Says.My

    Review Blog

    ReplyDelete
  13. Hai, Eza terjah sini plak dari segmen Nabila Medan! Hehe..Jom terjah blog Eza pulak..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete

 
© Official Blog Budak Jalanan All Rights Reserved